Tu­tus­tu­mi­nen Nou­Haun opas­koi­ra­pal­ve­lui­hin Il­ma­joel­le - ke 28.8.2019

Pohjanmaan Näkövammaiset ry järjestää kaikille näkövammaisille sekä heidän avustajille:

TUTUSTUMINEN NOUHAUN OPASKOIRAPALVELUIHIN
ke 28.8.2019
klo 13.00 – n.15.00


Osoite: Kettusaarentie 38, Munakka

Tervetuloa tutustumisvierailulle NouHaun Opaskoirapalveluihin Ilmajoen Munakassa.

”Opaskoiran tärkein tehtävä on pitää näkövammainen sovitulla reitillä, kiertää esteet, pysäyttää kadun reunaan ja pysytellä tien reunassa. Se pitää huolta käyttäjänsä hyvästä fyysisestä ja sitä myötä myös henkisestä terveydestä. Kokonaisvaltaisessa koulutuksessamme koira oppii kulkemaan myös julkisilla kulkuneuvoilla, kuten bussilla, junalla, metrolla ja raitiovaunulla, se opetetaan menemään rullaportaita, merkkaamaan oven kahvat, hissin napit, etsimään kaupassa kassa ja ostosten jälkeen johdattamaan käyttäjänsä ulos kaupasta.”

NouHaun Opaskoirapalvelu on Pohjalaisten oma opaskoiratuottaja. Pääset tutustumaan tiloihin ja toimintaan sekä tapaamaan henkilökuntaa ja koirankäyttäjiä. Tarjolla tietoa, kaffeet, koiria ja mukavaa jutustelua.

Etukäteen voit käydä tutustumassa toimintaan osoitteessa: www.opaskoirapalvelu.fi

Sitovat ilmoittautumiset aluetoimistolle to 22.8.2019 klo 14.00 mennessä puh. 045 612 5122 tai sähköpostitse: jasenasiat(at)pohjanmaannakovammaiset.fi. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat tai -rajoitukset. Mikäli tarvitset kuljetusta Munakkaan, ole yhteydessä toimistolle.

Osallistuminen on MAKSUTONTA (poislukien mahdolliset kuljetukset) ja avustajat ovat tervetulleita mukaan.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN KARVAISIIN AVUSTAJIIN!