Las­ten elä­mys­lei­ri Ähtä­ris­sä 25.-29.6.2018

Lapset ovat hypänneet iloisina heinäkasaan takana peltomaisema.

Valtakunnallinen näkövammaisille lapsille suunnattu elämysleiri 25.-29.6.2018 Valkeisen Loma maaseutumatkailutilalla Ähtärissä.

Leirillä tuodaan vahvasti esiin maalaiselämää ja tarjotaan elämyksiä mm. luonnon ja eläinten avulla. Pihassa on koirien, kanien, kissojen ja porojen lisäksi lampaita, poni ja hevonen. Viikolla on tarjolla mm grillausta grillikatoksessa, saunomista rantasaunassa ja uintia hitaasti syvenevällä hiekkarannalla. Rannasta löytyy soutuvene ja pellolla voi kokeilla frisbeegolfia. Lisäksi on mahdollista vierailut poropuistoon, Ähtäri Zoo kotieläintilalle, eläinpuistoon ja Pandataloon.

Majoittuminen tapahtuu maalaishotellirakennuksessa, joissa on parivuode/kaksi vuodetta sekä vuodesohva. Lisäksi wc/suihku, jääkaappi sekä oma terassi.

Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti 7-12 vuotiaille näkövammaisille lapsille ympäri Suomen mutta otamme huomioon esim. sisarusten yhdessä tulemisen mahdollisuuden.

Leirille mahtuu 10 osallistujaa, ilman huoltajia. Koko leirin ajan mukana on neljä ohjaajaa. Leirille kannattaa ilmoittautua nopeasti, sillä paikat ovat aiempina vuosina täyttyneet nopeasti! Kaikille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, joka sisältää tärkeää tietoa leirin käytännön asioista, ohjelmarungon ja mm. ajo-ohjeet paikalle.

Leiri on osallistujalle maksuton mutta kuljetukset leirille ja sieltä pois ovat omakustanteiset. Leirillä on leirivakuutus.

Sitovat ilmoittautumiset 1.6.2018 mennessä Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n aluetoimistolle
puh. 045 698 4791 tai sähköpostitse toimintakoordinaattori@pohjanmaannakovammaiset.fi
Ilmoitathan osallistumisesi yhteydessä erityisruokavaliot ja allergiat sekä muut sellaiset asiat, jotka olisi tärkeää tietää.

Järjestäjä: Pohjanmaan Näkövammaiset ry
Leirin mahdollistaa: Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahaston apuraha ja Sokeain Lasten tuki ry

Lisätiedustelut:
toimintakoordinaattori puh. 045 698 4791, toimintakoordinaattori@pohjanmaannakovammaiset.fi

TERVETULOA KIVALLE ELÄMYSLEIRILLE!