KULT­TUU­RI­MAT­KA ”To­pe­liuk­sen ja­lan­jäl­jis­sä” 29.-30.9.2018

Matkan järjestää Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry, Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset ry ja Pohjanmaan Näkövammaiset ry.
 
Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n jäsenien osallistuminen:
  • Lauantaina 29.9. bussikuljetus Pietarsaareen, jossa vierailu Rosenlundin pappila-alueelle ja Aspegrenin puutarhaan. Lisäksi mahdollisuus tutustua Skatan puutaloalueeseen tai Runebergin tupaan. Illalla menemme katsomaan musikaalin Myrskyluodon Maija, Vaasan kaupunginteatteriin.
  • Sunnuntaina 30.9. seikkailu jatkuu Uusikaarlepyyhyn, jossa tutustumme Topeliuksen lapsuudenkotiin Kuddnäsiin ja Raatihuoneengallerian Topeliuksen satumaailma -näyttelyyn.

Matka sisältää kaikki bussikuljetukset (reitit vahvistuvat ilmoittumisen jälkeen), opastetut kierrokset, lounaan lauantaina ja sunnuntaina sekä teatterilipun Myrskyluodon Maija -esitykseen. Mahdollisuus on tulla siis illalla musikaalin jälkeen kotiin tai vaihtoehtoisesti majoittua erillisestä maksusta Pietarsaaren kaupunginhotellissa.


Matkan hinta 55e/hlö. Majoitusveloitukset erikseen; 1hh 89e/huone, 2hh 99e/huone-

Sitovat ilmoittautumiset 15.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: toimintakoordinaattori@pohjanmaannakovammaiset.fi tai puh. 045 698 4791.

Huom!
Matkaa ei toteuteta, jos sille ilmoittautuu alle 50 osallistujaa kokonaisuudessaan valtakunnallisesti. Osallistujille lähetetään elokuussa matkakirje, jossa on ohjelmarunko, aikataulut, bussireitit ja maksutiedot.
 
Tervetuloa mielenkiintoiselle matkalle!