Toimikunnat

Mitä toimikunnat tekee?

Toimikunnat toimivat koko toiminta-alueella, yhteistyössä kerhojen, muiden toimikuntien, paikallisyhdistysten sekä kuntien kanssa. Toimikuntien toiminnan pääpaino on vertaistuen tarjoamisella sekä paikallisen- ja maakuntatason näkövammaistoiminnan toteuttamisella.

Sopat ja silmukat

Sopat ja silmukat -toimikunta toimii entisten käsityö- ja kotitaloustoimikuntien jalanjäljissä. Se järjestää monipuolisesti toimintaa eri puolilla yhdistyksemme toiminta-aluetta yhteistyössä kerhojen ja muiden aktiivisten toimijoiden kanssa. Sopat ja silmukat -toimikunnan ydintehtävä on tuoda käsityö- ja kotitalousaktiviteetteja jäsentemme saataville.

Lisätietoja:
Ritva Peltomäki
puh. 045 124 9264

Karhukopla

Karhukopla on erityisesti työ- ja opiskeluikäisille jäsenillemme suunnattu toimikunta. Se järjestää toimintaa ja kokemuksia joita näkövammaisten on yksinään vaikea toteuttaa. Karhukoplan tavoitteena on pyrkiä muokkaamaan sekä näkövammaisten, että näkevien ihmisten asenteita ennakkoluulottomampaan suuntaan.

Lisätietoja:
Heikki Mäkelä
puh. 0400 815 147

Silmittömät orkesteri

Silmittömät orkesteri on Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n jäsenten muodostama orkesteri joka harjoittelee ja keikkailee toiminta-alueellamme sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Martti Haavisto
puh. 0400 862 190