Toi­mi­kun­nat

Mitä toimikunnat tekee?

Toimikunnat toimivat koko toiminta-alueella, yhteistyössä kerhojen, muiden toimikuntien, paikallisyhdistysten sekä kuntien kanssa. Toimikuntien toiminnan pääpaino on vertaistuen tarjoamisella sekä paikallisen- ja maakuntatason näkövammaistoiminnan toteuttamisella.

Edunvalvontatoimikunta

Edunvalvontatoimikunta toimii aktiivisesti, kokoontuen ympäri toimialuetta. Toimikunta pyrkii edistämään näkövammaisen edunvalvontaa ja vaikuttamaan näkövammaisen yhteiskunnalliseen asemaan sekä viestimään edunvalvonta-asioista.


Lisätietoja:
Ritva Hagelberg
Puh. 040 590 5526
ritva.hagelberg(at)netikka.fi

Käsityötoimikunta

Käsityötoimikunta järjestää monipuolisesti toimintaa eri puolilla yhdistyksemme toiminta-aluetta yhteistyössä kerhojen ja muiden aktiivisten toimijoiden kanssa. Toimikunnan ydintehtävä on tuoda käsityöaktiviteetteja jäsentemme saataville.

Lisätietoja:
Ritva Peltomäki
puh. 045 124 9264

Karhukopla

Karhukopla on erityisesti työ- ja opiskeluikäisille jäsenillemme suunnattu toimikunta. Se järjestää toimintaa ja kokemuksia, joita näkövammaisten on yksinään vaikea toteuttaa. Karhukoplan tavoitteena on pyrkiä muokkaamaan sekä näkövammaisten, että näkevien ihmisten asenteita ennakkoluulottomampaan suuntaan.

Silmittömät orkesteri

Silmittömät orkesteri on Pohjanmaan Näkövammaiset ry:n jäsenten muodostama orkesteri joka harjoittelee ja keikkailee toiminta-alueellamme sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
Martti Haavisto
puh. 0400 862 190